Home Local Au fost majorate tarifele pentru colectarea și transportul deșeurilor în Fălticeni

Au fost majorate tarifele pentru colectarea și transportul deșeurilor în Fălticeni

by A.S.
0 comment

În ședința de la sfârșitul lunii aprilie, Consiliul Local Fălticeni a aprobat modificarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor municipale.

Modificarea tarifelor, în sesnul majorării acestora, a fost solicitată de operatorul serviciului de de colectare și transport a deșeurilor municipale, societatea GOSCOM Fălticeni.

Operatorul își justifică cererea și spune că au crescut cheltuielile de operare, după ce s-au majorat prețurile carburanților, prețul unitar la energie electrică, cursul euro, creșterile salariale, cheltuielile de depozitare.

Noul tarif care se va regăsi în factuara populației este de 18,90 lei de persoană, pe lună. Așadar, fiecare fălticenean va plăti în plus 2,97 de lei pe lună.

Iată noile tarife aprobate de Consiliul Local Fălticeni:

  • Tarif pentru colectat, transportat si descărcat la punctul de sortare, încărcat, transport la depozitul conform Moara (inclusiv costul depozitării) deșeuri municipale, fracția umedă  în cuantum de 335,46 lei/tonă la care se adaugă TVA în valoare de 63,74 lei/tonă.
  • Tarif pentru colectat, transportat si descărcat la punctul de sortare, încărcat, transport la depozitul conform Moara (inclusiv costul depozitării) deșeuri municipale, fracția uscată  în cuantum de 730,19 lei/tonă la care se adaugă TVA în valoare de 138,74 lei/tonă.
  • Tariful de colectat, transportat, depozitat deşeuri voluminoase  în cuantum de 210,65  lei/tonă, la care se adaugă TVA în valoare de  40,02 lei/tonă.
  • Tariful de colectat, transportat, depozitat deşeuri generate din activităţi de construcţii şi demolări în cuantum de 287,86 lei/tonă, la care se adaugă TVA în valoare de  54,69 lei/tonă.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705