Home Local ACET Fălticeni continuă să debranşeze blocurile cu restanţe la plată. Sunt în derulare şi intervenţii pentru remedierea unor defecţiuni

ACET Fălticeni continuă să debranşeze blocurile cu restanţe la plată. Sunt în derulare şi intervenţii pentru remedierea unor defecţiuni

by A.S.
1 comment

Dispeceratul Agenţiei Locale ACET Fălticeni a transmis o notificare privind întreruperea furnizării apei potabile în blocurile sau scările de bloc care înregistrează datorii restante foarte mari.

În anunţ, furnizorul arată că pentru nerespectarea clauzelor contractuale privind achitarea debitelor restante, alimentarea cu apă va fi sistată începând de miercuri, 11 mai 2022, ora 08:00, la următoarele blocuri din cadrul Asociaţiei de Proprietari nr. 10 (cartierul Republicii):

  • Bloc 6, scara B – str. Dimitrie Leonida
  • Bloc 8 – str. Dimitrie Leonida
  • Bloc 3 – str. Izvor
  • Bloc 41, scara C – str. Republicii

Şi în zilele premergătoare sărbătorilor pascale alte două blocuri din Asociaţia de proprietari nr. 10 s-au aflat în situaţia debranşării din cauza restanţelor.

Intervenţii programate

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 11.05.2022, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe strada Sucevei. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Sucevei (parțial). Unități: Casa Cristea, Cortex, Alpin, Spălătoria Self-Service.

***

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 11.05.2022, între orele 08:00 – 16:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Broșteni.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Cotești (parțial), Broșteni, Petru Rareș, Pictor Șoldănescu, Țărăncuței, Filaturii.

Unități: Mecano-Service, Motexco, Agenți comerciali din incinta Faltin, Obilex Clean.

You may also like

1 comment

Alex Satran 11 mai 2022 - 10:19

In copilaria mea nu te costa nimic apa la cismea. Plateai ceva lunar la primarie pentru toate servicile, intretinerea strazilor, luminatul strazilor, apa la cismea , etc. Dece nu ar fi si acuma la fel.

Comments are closed.

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705