Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La finalul săptămânii trecute municipiul Vatra Dornei a găzduit Gala Circuitului Carpaților la alergare montană, într-o locație deosebită, una dintre cele mai frumoase din județ și din țară – Sala Oglinzilor din clădirea primăriei, pentru a celebra 15 ani de alergare montană în România.

În cadrul galei au fost premiați cei mai buni alergători, au fost prezentate toate cursele care fac parte din Circuitul Carpaților, printre care se numără și maratonul Hit the egg – Ouşoru Challenge organizat la Vatra Dornei și aflat la ediția cu numărul 6, s-a discutat despre importanța dezvoltării durabile a munților, istoricul și viitorul alergării montane în România, promovarea acestui sport în rândul tinerilor și bineînțeles despre un mod de viață sănătos și respectul cuvenit față de natură.

Pentru că gastronomia locală reprezintă un punct forte al Țării Dornelor și al Bucovinei, la finalul evenimentului a avut loc și o degustare de produse tradiționale. În ziua următoare toți participanții și oricine a mai dorit să se alăture, au fost invitați  la o o ieșire în natură, la pas sau în alergare, pe trasee turistice din jurul stațiunii.

Asociația RoMontana a fost organizatorul principal al acestei gale, cu sprijinul primăriei municipiului Vatra Dornei și împreună cu mai mulți parteneri, voluntari și sponsori care ne sunt alături în promovarea alergării montane și organizarea de evenimente și competiții.

În acest an, ediția a 6-a a competiției de alergare montană de la Vatra Dornei “Hit the Egg – Oușoru Challenge” se va desfășura în 13 august și va cuprinde probele de maraton (45 km), semi-maraton (25 km), cross (10 Km) și cursa copiilor. Detalii pe www.hte.run

About Author

ByB.P.