Home Educație Mențiune obținută de elevii Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni la etapa națională a concursului  “Știu și aplic”

Mențiune obținută de elevii Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni la etapa națională a concursului  “Știu și aplic”

by A.S.
0 comment

La sfârșitul acestei săptămâni, 13-15 mai 2022, a avut loc etapa națională a concursului „Știu și Aplic – Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii”.

Concursul a fost organizat la Iași, fiind găzduit de  Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. Au participat 36 de echipaje. Fiecare județ a putut să trimită la etapa națională un singur echipaj.

Județul Suceava a fost reprezentat de echipa Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni, formată din elevii Covaci Florin și Paveliuc Florin (clasa a XI-a, profilul Tehnician mecanic întrețineri și reparații), pregătiți de profesorul Constantin Corbu.

Echipa din Fălticeni s-a clasat pe un onorat  locul 4, recompensat cu  mențiune, se arată pe pagina de socializare a Colegiului “Vasile Lovinescu”.

Concursul a constat în două probe, o probă teoretică și o probă practică și a avut ca obiectiv identificarea si promovarea elevilor cu aptitudini si interes sporit pentru domeniul de studiu: securitate si sănătate în muncă.

Sursa informație și foto – Colegiul Vasile Lovinescu

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705