Home Sport Box: Răzvan Ciobanu s-a calificat în semifinalele Cupei României de Tineret!

Box: Răzvan Ciobanu s-a calificat în semifinalele Cupei României de Tineret!

by A.S.
0 comment

Secția de box a clubului sportiv Șomuz Fălticeni și-a asigurat o nouă medalie în competițiile naționale.

Pugilistul Răzvan Ciobanu a obținut, în această după-amiază, calificarea în semifinalele Cupei României de Tineret, competiție care are loc în comuna Bălești (satul Ceauru), lângă Târgu Jiu.

Această calificare îi aduce lui Răzvan Ciobanu (17 ani) prima medalie în competițiile oficiale, deocamdată având asigurată medalia de bronz.

Elevul antrenorului emerit Vasile Nistor și al instructorului Cristinel Onofrei, l-a învins în prima reuniune a categoriei de 80 kilograme pe favoritul numărul doi al categoriei, David Staicu de la Olimpia București.

O victorie meritată, obținută cu mult efort. Răzvan a obținut decizia la puncte, în fața unuia dintre sportivii importanți ai categoriei. Mă bucur că adunăm în continuare roadele muncii pe care o depunem alături de copiii pe care îi pregătim pentru competițiile importante”, ne-a declarat Vasile Nistor, antrenor și maestru emerit al sportului.

Răzvan Ciobanu va boxa vineri, 20 mai, pentru un loc în finala categoriei de 80 kilograme, urmând să-l întâlnească pe gorjeanul Alexandru Constantin Șulea, care se va bucura cu siguranță de întreaga susținere a publicului gazdă.

Răzvan a început competiția din postura de favorit 7 al categoriei (din cei 8 sportivi înscriși).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705