Home Sport Liga 4: Moldova Drăgușeni a învins liderul iar Șomuzul Preutești a urcat pe primul loc după prima etapă din play-off

Liga 4: Moldova Drăgușeni a învins liderul iar Șomuzul Preutești a urcat pe primul loc după prima etapă din play-off

by A.S.
0 comment

Faza Play-off a Ligii a 4-a a debutat cu o mare surpriză.

Moldova Drăgușeni a reușit să învingă în deplasare liderul din sezonul regular, Juniorul Suceava (scor 1-2).

Acest rezultat a ajutat-o pe Șomuzul Preutești să treacă pe primul loc. Echipa lui Cătălin Vasiliu a obținut victoria, scor 2-1, în derbiul de pe teren propriu disputat în compania Siretului Dolhasca. Golurile au fost marcate de Sergiu Beclea și Ionuț Gheorghe, respectiv Constantin Ferariu.

Meciurile primei etape s-au disputa duminică, 15 mai 2022.

Șomuzul este lider cu 21 de puncte, la egalitate de puncte cu Juniorul, însă a beneficiat de o rotunjire cu 0,5 puncte, după înjumătățirea punctelor la finalul zezonului regular. În aceeași situație se află și Moldova Drăgușeni.

În această situație,  dacă la finalul play-off-ului două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ţinându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform ROAF, tinandu-se cont de clasamentul de dinaintea play-offului.

Etapa a 2-a este programată la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă, 21 mai, de la ora 11.00, se joacă derbiul Juniorul Suceava – Șomuzul Preutești. Duminică, de la ora 14.00, Dăgușeniul primește vizita echipei din Dolhasca.

#EchipaMVEIGMGPP
1ACS SOMUZUL PREUTESTI11002121p
2ACS JUNIORUL SUCEAVA10011221p
3ACS MOLDOVA DRĂGUȘENI11002119p
4CSO SIRETUL DOLHASCA10011216p

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705