Home Local Bursa locurilor de muncă la Fălticeni. 113 persoane au fost selectate în vederea încadrării

Bursa locurilor de muncă la Fălticeni. 113 persoane au fost selectate în vederea încadrării

by A.S.
0 comment

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava a organizat vineri, 20 mai 2022, “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”.

Evenimentul s-a adresat atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și angajatorilor.

În județul Suceava, potrivit monitorizării realizate de AJOFM Suceava, la bursă au participat 110 angajatori, care au oferit 956 de locuri de muncă. Din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, au fost prezente 1258 de persoane, dintre acestea 458 de persoane au fost selectate în vederea încadrării.

Organizatorii au semnalat prezența angajatorilor din majoritatea locațiilor bursei peste cifra confirmărilor inițiale, ceea ce în opinia AJOFM Suceava indică o creștere a cererii de forță de muncă pe piața locală a muncii.

La Fălticeni, Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată, din nou, după mai bine de 2 ani, la sediul Punctului de lucru al AJOFM Suceava. Au participat 27 de angajatori, cu 127 de locuri de muncă vacante. Au discutat cu angajatorii un număr de 246 de persoane, dintre acestea 113 fiind selectate în vederea încadrării.

Rezultatele finale ale Bursei Loculilor de Muncă urmează să fie date publicității la o lună de la închiderea bursei, după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705