Home Sport Liga 3: Șomuz Fălticeni a obținut doar o remiză cu Vasluiul în ultimul meci pe teren propriu

Liga 3: Șomuz Fălticeni a obținut doar o remiză cu Vasluiul în ultimul meci pe teren propriu

by A.S.
0 comment

Șomuz Fălticeni și-a încheiat meciurile de pe teren propriu cu o nouă remiză, 1-1 în compania echipei Sporting Vaslui. Acest rezultat s-a înregistrat și în celelalte 3 confruntări în care s-au întâlnit Fălticeniul și Vasluiul, în actualul campionat.

Statistic, este al cincilea rezultat de egalitate din play-out și al unsprezecelea în întreg sezonul. Aceste remize au dus la pierderea unor puncte importante, cel puțin în sezonul regular, atunci când echipa a avut șanse reale de a participa în play-off.

Chiar dacă așteptările erau mari, după jocul bun de la Piatra Neamț, meciul de sâmbătă nu a fost unul spectaculos. Au lipsit marile ocazii de gol, iar echipa vizitatoare a fost foarte aproape de golul victoriei, pe final de joc.

Vasluiul a deschis scorul prin June, cu o reușită frumoasă la vinclu din afara careului. Golul Fălticeniului a fost marcat de Robert Ciobanu, după o fază indentică cu cea din care același jucător a marcat la Piatra Neamț: centrare Alecsandru – reluare cu capul Ciobanu.

Un rezultat echitabil din perspectiva jocului prestat de cele două echipe.

Pentru a se revanșa în fața propriilor suporteri, jucătorii Șomuzului ar trebui să obțină victoria în ultima etapă, la Pașcani.

La finalul partidei, staff-ul și jucătorii le-au mullțumit celor care susțin financiar echipa (administrației locale și sponsorilor), iar primarul Cătălin Coman a primit un tricou personalizat al echipei și o minge cu semnăturile tuturor jucătorilor.

Șomuz Fălticeni – Sporting Vaslui 1-1 (0-0)

Marcatori: Robert Ciobanu (62) / Aurel June (52)

Șomuz: Puianu I. – Antonesei F., Vitu V. (80 Nistor M.), Alecsandru A., Chirilescu V., Ciobanu E. (80 Murovanîi N.), Bejenar D. (54 Julei E.), Dănilă V.,  Cîrstean G. (90 Maganu V.), Ciobanu R. (cpt.), Savin A. (90 Străjeriu I.).  

Sporting: Dohotariu A. – Baciu I. (80 Ilie M.), Mocanu V., Ștefanovici Ș, Albu G., Mihai A. (46 Horciu M. / 90 Bechoua O.), Ciobotaru M., Cracea O. (cpt.), Costache O., Șonea C., June A. (80 Burghele F.). Rezerve neutilizate: Petrariu F. Antrenor: Costel Ilie.

Arbitri: Marius Diaconu (Roman) – la centru, Alexandra Theodora Apostu (Bacău) și Claudiu Lucaci (Bacău).

Observatori: Adrian Voica (Bistrița) și Daniel Scânteie (Bacău).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705