Home Sport Canotorii suceveni au contribuit la obţinerea a trei medalii de aur pentru România la Campionatul European de Canotaj Under 19

Canotorii suceveni au contribuit la obţinerea a trei medalii de aur pentru România la Campionatul European de Canotaj Under 19

by A.S.
0 comment

La sfârşitul săptămânii trecute, la Varese, în Italia, s-au desfăşurat probele Campionatului European de Canotaj Under 19.

Din delegaţia României au făcut parte şi 10 sportivi ai secţiei de canotaj CSM Suceava, pregătiţi de antrenorul Ioan Despa.

Canotorii suceveni au contribuit la obţinerea a 3 din cele 5 medalii ale României. Imnul ţării noastre a fost intonat de trei ori, cu sportivi suceveni pe prima treaptă apodiumului.

Cosmin Pleşescu a obţinut medalia de aur alături de colegii din echipajul de 4 rame (Eduard Moldovan, Nicolae Stoian, Marian Dunca).

Andreea Todirică a obţinut medalia aur cu echipajul de 4 vâsle (alături de Iulia Nedelcu, Delia Gradinaciuc şi Ana-Maria Matran).

Denisa Ailincăi şi Narcisa Negură au obţinut medalia de aur cu echipajul de 8+1 feminin (alături de Andreea Petruş, Cosmina Grigore, Iulia Boldea, Beatrice Piseru, Felicia Mihai, Andra Filote, Irina Despa).

România a mai obţinut o medalie de argint, în proba de 2 rame masculin, şi o medalie de bronz, în proba de de 4 rame feminin.

Iată şi celelalte rezultate ale canotorilor suceveni:

Moaleş Bogdan, Avăcăriţiei Antonel şi Ciornei Andrei – locul 4 cu echipajul de 8+1 masculin.

Tivodariu Gabriela – locul 9 în proba de dublul vâsle feminin.

Guia Marian şi Murariu Bogdan – locul 13 în proba de 4 vâsle masculin.

Canotorii suceveni, medaliaţi la Campionatul European, se pregătesc la baza nautică din Fălticeni, alături de colegii de la CSS “Nicu Gane”. De altfel, antrenorul Ioan Despa a ţinut să-i mulțumească primarului Cătălin Coman pentru buna colaborare şi susținere cu accesul sportivilor în Baza de agrement ,,Nada Florilor” Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705