Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La Târgoviște se desfășoară, în intervelul 1-4 iunie 2022, întrecerile din cadrul Cupei României la înot pentru Seniori, Tineret și Juniori, eveniment organizat de Federația Română de de Natație și Pentatlon Modern.

La această competiție națională participă și delegația secției de înot ACS “Nada Florilor” Fălticeni, formată din: Prisecariu Aissia, Amariei Rianna, Alexa Daria, Radu Elena, Georgescu Ioana, Baciu Amalia și Hrib Maria. Antrenori Pinticanu Andrei, Lăcătuș Luis si Constantin Dănăilă.

Două dintre sportivele din Fălticeni au urcat pe podium în finalele individuale ale primei zile de concurs. Medalii au fost obținute și în două probe de ștafetă/

Rianna Amariei s-a clasat pe locul 2 în proba de 100 metri spate și a intrat în posesia medaliei de argint.

Performera echipei Nada Florilor a fost Aissia Prisecariu, cu trei medalii de aur în proba de 100 metri spate, la toate cele trei categorii: Junioare, Tineret și Senioare!

De remarcat că în concursul junioarelor a stabilit un nou record național, depășindu-și propriul record!

La cei 14 ani pe care îi are, Aissia Prisecariu este cea mai bună înotătoare din România în această probă!

Alte două medalii au ajusn în palmaresul echipei din Fălticeni, în probele de ștafetă.

Medalie de aur – Ștafeta 4×100 liber, categoria juniori, componența: Prisecariu Aissia, Amariei Rianna, Georgescu Ioana și Alexa Daria.

Medalie de bronz – Ștafeta 4×100 liber, categoria tineret, componența: Prisecariu Aissia, Amariei Rianna, Georgescu Ioana și Alexa Daria.

About Author

By B.P.

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: