Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Echipa secției de box a clubului Șomuz Fălticeni se întoarce cu o medalie de la ediția din acest an a Cupei României pentru Juniori, organizată la Brăila.

Medalia de bronz a categoriei 50 de kilograme a intrat în posesia lui Liviu Ciobanu. Acesta și-a asigurat locul pe podium după victoria la puncte (3-2) în fața favoritului numărul 3, Alexandru Cocoranu din Târgu Jiu.

Din păcate, în semifinala din această după-amiază, Liviu Ciobanu a fost învins de favoritul nr. 2, oneșteanul Dumitru Iancu.

Ceilalți doi sportivi din echipa Șomuzului, Sergiu Străjeriu (categoria 46 kg.) și Dinu Claudio Dario (categoria 63 kg.) au fost eliminați din competiție în faza de debut.

Îmbucurător pentru tânăra secție de box de la Fălticeni, coordonată de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei, este faptul că sportivii au adus cel puțin o medalie de la toate competițiile la care au participat în ultimul an, atât la băieți cât și la fete.

Urmează alte competiții importante pentru pugiliștii de la Șomuz. Iulian Buletică își continuă pregătirea pentru prezența în lotul național de cadeți, cu care va participa la turneul internațional organizat în România, la Gheorghieni, și pentru participarea la Campionatul European din luna august.

Un alt sportiv din zona Fălticeni, Petrică Mușet, din comuna Baia, legitimat la CSM Brăila, va disputa duminică finala categoriei 70 de kilograme.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: