Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Eveniment rutier, în dimineaţa zilei de marţi, 7 iunie 2022, pe Drumul European 85, în comuna Fântâna Mare, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava.

Un autocamion s-a răsturnat în afara carosabilului, iar conducătorul auto a rămas blocat în cabina autovehiculului.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă – staţia Fălticeni.

Şoferul autotrenului, conștient și cooperant, a fost extras de către pompierii militari și predat echipajului de prim ajutor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Pentru că existau scurgeri de combustibil, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în zona în care s-a produs accidentul.

Autocamionul transporta în semiremorca frigorifică peste 20 de tone de piersici.

Echipa Service camioane VSI Express Fălticeni a intervenit la fața locului cu utilaje specifice pentru a descărca și repaleta încărcătura nedeteriorată și pentru a repune pe carosabil capul tractor și semiremorca. Oprațiunea a durat pe durata întregii zile.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: