LOGIN
Home ACTUALITATERegional Un autocamion încărcat cu 22 de tone de piersici s-a răsturnat pe raza localității Fântâna Mare.

Un autocamion încărcat cu 22 de tone de piersici s-a răsturnat pe raza localității Fântâna Mare.

by Fălticeni Online
0 comment

Eveniment rutier, în dimineaţa zilei de marţi, 7 iunie 2022, pe Drumul European 85, în comuna Fântâna Mare, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava.

Un autocamion s-a răsturnat în afara carosabilului, iar conducătorul auto a rămas blocat în cabina autovehiculului.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă – staţia Fălticeni.

Şoferul autotrenului, conștient și cooperant, a fost extras de către pompierii militari și predat echipajului de prim ajutor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Pentru că existau scurgeri de combustibil, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în zona în care s-a produs accidentul.

Autocamionul transporta în semiremorca frigorifică peste 20 de tone de piersici.

Echipa Service camioane VSI Express Fălticeni a intervenit la fața locului cu utilaje specifice pentru a descărca și repaleta încărcătura nedeteriorată și pentru a repune pe carosabil capul tractor și semiremorca. Oprațiunea a durat pe durata întregii zile.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online