Home ACTUALITATERegional Un autocamion încărcat cu 22 de tone de piersici s-a răsturnat pe raza localității Fântâna Mare.

Un autocamion încărcat cu 22 de tone de piersici s-a răsturnat pe raza localității Fântâna Mare.

by A.S.
0 comment

Eveniment rutier, în dimineaţa zilei de marţi, 7 iunie 2022, pe Drumul European 85, în comuna Fântâna Mare, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava.

Un autocamion s-a răsturnat în afara carosabilului, iar conducătorul auto a rămas blocat în cabina autovehiculului.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă – staţia Fălticeni.

Şoferul autotrenului, conștient și cooperant, a fost extras de către pompierii militari și predat echipajului de prim ajutor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Pentru că existau scurgeri de combustibil, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în zona în care s-a produs accidentul.

Autocamionul transporta în semiremorca frigorifică peste 20 de tone de piersici.

Echipa Service camioane VSI Express Fălticeni a intervenit la fața locului cu utilaje specifice pentru a descărca și repaleta încărcătura nedeteriorată și pentru a repune pe carosabil capul tractor și semiremorca. Oprațiunea a durat pe durata întregii zile.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705