LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
26 iunie 2022

Un bărbat din Bogdăneşti s-a accidentat în timp ce conducea, fără permis de conducere, un scuter neînmatriculat

În seara zilei de duminică, ora 21:21, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Bogdănești  a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea scuterul pe raza comunei Bogdănești, un localnic a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului din comuna Bogdănești, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Bogdănești nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “ conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.