Home ACTUALITATERegional Un bărbat din Bogdăneşti s-a accidentat în timp ce conducea, fără permis de conducere, un scuter neînmatriculat

Un bărbat din Bogdăneşti s-a accidentat în timp ce conducea, fără permis de conducere, un scuter neînmatriculat

by A.S.
0 comment

În seara zilei de duminică, ora 21:21, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Bogdănești  a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea scuterul pe raza comunei Bogdănești, un localnic a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului din comuna Bogdănești, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Bogdănești nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “ conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705