Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Federaţia Română de Box organizează până vineri, 10 iunie, la Ploieşti, o gală de  pregătire, verificare și selecție la nivel de cadeți.

Acţiunea are ca scop stabilirea lotului de cadeți al României, pentru Turneul Internațional Gheorgheni Open, din 20-27 iunie, ce va constitui criteriul decisiv de alcătuire a lotului care va reprezenta România la Campionatele Europene de Cadeți.

La acţiunea de selecţie de la Ploieşti participă şi pugilistul Iulian Buletică, de la ACS Şomuz Fălticeni, elevul antreneorului emerit Vasile Nistor, recent medaliat cu aur la Cupa României – Cadeţi.

Buletică este însoţit la Ploieşti de instructorul Cristinel Onofrei. Fălticeneanul a obţinut o victorie la puncte în meciul disputat miercuri în gala de pregătire. El va face parte din lotul României pentru competițiile menționate, ceea ce poate considerat un cadou important pentru antrenorul său, Vasile Nistor, astăzi când marele campion de box își sărbătorește ziua de naștere.

Iulian Buletică – victorie în gala de la Ploiești
Iulian Buletică alături de antrenorul emerit Vasile Nistor

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: