Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Şcoala fălticeneană de volei primeşte o nouă confirmare a valorii sportivilor pe care îi pregăteşte!

Federaţia Română de Volei a transmis secţiei de volei a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni scrisoarea de convocare a voleibalistului Cristian Sabin Hortopeanu, elev al profesorului – antrenor Ionel Ciocan.

Acesta este aşteptat în cantonamentul Lotului Naţional de Juniori II (jucători sub 18 ani), care va efectua stagiul de pregătire la Zalău, în perioada 17-26 iunie 2022.

Ulterior, în perioada 27 iunie – 3 iulie, echipa naţională, pregătită de profesorul Marius Lazăr, va participa la Campionatul Balcanic din Serbia.

Recent, Sabin a câştigat cu echipa de volei a Colegiului Naţional „Nicu Gane”, coordonată de profesorul Bogdan Bădărău, titlul naţional în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – Licee.  

Evoluţia foarte bună a lui Sabin la turneul final al ONSŞ nu a trecut neobservată şi i-a adus convocarea la lotul naţional.

Sabin Hortopeanu face parte (alături de colegul său Cezar Ciubotariu), din lotul echipei CSM Suceava care a promovat în prima divizie a voleiului masculin românesc. La CSM Suceava, cei doi talentaţi voleibalişti sunt colegi cu un alt fălticenean format la „Nicu Gane” – Alexandru Dănilă.

Sabin Hortopeanu
Cezar Ciubotariu
CSS Nicu Gane Fălticeni – Locul 1 ONSŞ Volei 2022
CSM Suceava: 2 – Cezar Ciubotariu, 3 – Sabin Hortopeanu, 5 – Alexandru Dănilă

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: