Home Sport CSS „Nicu Gane” Fălticeni trimite un jucător la lotul naţional de volei juniori. Sabin Hortopeanu va participa la Campionatul Balcanic din Serbia

CSS „Nicu Gane” Fălticeni trimite un jucător la lotul naţional de volei juniori. Sabin Hortopeanu va participa la Campionatul Balcanic din Serbia

by A.S.
0 comment

Şcoala fălticeneană de volei primeşte o nouă confirmare a valorii sportivilor pe care îi pregăteşte!

Federaţia Română de Volei a transmis secţiei de volei a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni scrisoarea de convocare a voleibalistului Cristian Sabin Hortopeanu, elev al profesorului – antrenor Ionel Ciocan.

Acesta este aşteptat în cantonamentul Lotului Naţional de Juniori II (jucători sub 18 ani), care va efectua stagiul de pregătire la Zalău, în perioada 17-26 iunie 2022.

Ulterior, în perioada 27 iunie – 3 iulie, echipa naţională, pregătită de profesorul Marius Lazăr, va participa la Campionatul Balcanic din Serbia.

Recent, Sabin a câştigat cu echipa de volei a Colegiului Naţional „Nicu Gane”, coordonată de profesorul Bogdan Bădărău, titlul naţional în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – Licee.  

Evoluţia foarte bună a lui Sabin la turneul final al ONSŞ nu a trecut neobservată şi i-a adus convocarea la lotul naţional.

Sabin Hortopeanu face parte (alături de colegul său Cezar Ciubotariu), din lotul echipei CSM Suceava care a promovat în prima divizie a voleiului masculin românesc. La CSM Suceava, cei doi talentaţi voleibalişti sunt colegi cu un alt fălticenean format la „Nicu Gane” – Alexandru Dănilă.

Sabin Hortopeanu
Cezar Ciubotariu
CSS Nicu Gane Fălticeni – Locul 1 ONSŞ Volei 2022
CSM Suceava: 2 – Cezar Ciubotariu, 3 – Sabin Hortopeanu, 5 – Alexandru Dănilă

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705