Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Joi, 9 iunie 2022, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de trei bărbați, care au fost reţinuți pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea  infracţiunii de„viol”.

„În noaptea de 13/14 aprilie 2022, cei trei inculpaţi, profitând de starea avansată de ebrietate a persoanei vătămate minore, respectiv de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, au dezbrăcat-o şi au întreţinut, fiecare, concomitent raporturi sexuale normale şi acte sexuale orale cu aceasta, în timp ce se aflau la locuinţa unuia dintre inculpaţi de pe raza unei localităţi din mediul rural”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă judecătoria Fălticeni.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunere formulată  şi a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi pentru o perioadă de 30 zile.

“Punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au ținut dp precizeze procurorii.                                          

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: