Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Vineri, 10 iunie 2022, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat, ce a fost reţinut pe data de 9 iunie de către organele de cercetare penală, pentru săvârşirea mai multe infracţiuni la regimul rutier: “conducerea unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Miercuri, 8 iunie, după miezul nopții (ora 00:15), fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat şi cu o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma analizei a rezultat o alcoolemie de 1,82 gr/l alcool pur în sânge (proba I, ora 01:05), respectiv 1,59 gr/l alcool pur în sânge (proba II, ora 02:05).

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: