Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În noaptea de marți spre miercuri, 22 iunie, ora 03.45, o persoană necunoscută, a pătruns într-o sală de jocuri din municipiul Fălticeni, unde a împins-o și a deposedat-o pe gestionară de o borsetă, în care se afla suma de 2160 de lei, rezultată din încasări. Ulterior autorul a fugit într-o direcție necunoscută.

În cauză au fost efectuate cercetarea la fața locului, s-a procedat la identificarea și audierea de martori, conducere în teren, percheziții corporale, activități care au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 24 ani, din Fălticeni.

Pe parcursul cercetărilor, acesta a fost depistat de către polițiști și condus la sediu poliției pentru cercetări. În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind totodată recuperat și o bună parte din prejudiciu, respectiv 1870 lei.

După administrarea probatoriului în cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul de 24 de ani, totodată față de acesta fiind dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Arestul IPJ Suceava.

Joi, 23 iunie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de suspect.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunere formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile.

În cursul zilei de miercuri, 22 iunie, polițiștii suceveni au dispus 11 măsuri preventive – reținerea sau arestarea preventivă a unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

Măsurile au fost dispuse pentru săvârșirea unor fapte de violență, tâlhării, infracțiuni contra patrimoniului, la regimul rutier, dar și pentru fapte de violență în familie.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: