Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Vineri, 24 iunie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat, care inițial a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „purtare abuzivă”.

Fapta pentru care este cercetat bărbatul s-a produs pe data de 12 iunie 2022, iar victima necesită îngrijiri medicale de lungă durată.

“S-a reţinut în sarcina acestuia faptul că la data de 12.06.2022, în jurul orei 05:20, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agent de securitate al unei firme de pază private, a lovit cu pumnii și picioarele o persoană de sex masculin, în timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, producându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 35-45 de zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

About Author

By B.P.

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: