Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Doar în ultimele 3 zile, pe raza județului s-au produs șapte evenimente rutiere cu implicarea bicicliștilor și motocicliștilor, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

Uneori lipsa de responsabilitate și cultură rutieră, dar și consumul de alcool fac ca circulația cu bicicleta sau motocicleta să genereze evenimente rutiere și chiar tragedii.  

În ultima perioadă aproape zilnic bicicliștii sunt implicați în accidente rutiere, unele dintre ele cu consecințe din cele mai grave. Îngrijorător este și faptul că în multe dintre aceste evenimente sunt implicați minori.

Trei dintre evenimentele rutiere menționate s-au produs în zona Fălticeni.

Duminică, 3 iulie, ora 17:06, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, au fost sesizați despre faptul că un copil de 12 ani a căzut cu bicicleta și are leziuni.

S-a stabilit că minorul, în timp ce se plimba cu o bicicletă pe drumul comunal pietruit ce leagă satul Dumbrăvița de comuna Vadu Moldovei, în momentul în care a coborât o parte din drum care este în pantă, din cauza vitezei, s-a dezechilibrat și a căzut pe drumul acoperit cu pietriș.

În seara zilei de luni, 4 iulie, la ora 20.51, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată de către triajul Spitalului Municipal Fălticeni cu privire la faptul că la această unitate s-a prezenta o minoră de 11 ani, însoțită de mama sa, și a declarat faptul că a căzut de pe bicicletă pe un drum comunal din satul Râșca, autoaccidentându-se.

S-a stabilit că în seara respectivă, minora de 11 ani, nefiind supravegheată de către părinți, în timp ce se deplasa pe un drum comunal din satul Râșca, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

În aceeași seară, ora 23:46, lucrătorii de poliție din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Mălini, au fost sesizaţi de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni cu privire la faptul că la Spitalul Municipal Fălticeni s-a prezentat un minor de 11 ani, care a fost diagnosticat cu leziuni, în urma unei căderi de pe bicicletă.

About Author

ByB.P.