Home Sport Aissia Prisecariu s-a calificat în finala Campionatului European de Înot la 200 metri spate! Nou record național stabilit de sportiva din Fălticeni!

Aissia Prisecariu s-a calificat în finala Campionatului European de Înot la 200 metri spate! Nou record național stabilit de sportiva din Fălticeni!

by A.S.
0 comment

Aissia Prisecariu a obținut prima calificare în finala unei competiții internaționale, la vârsta de 14 ani!

Finală la 200 metri spate, cu al șaptelea timp al semifinalelor!

Finala va avea loc în după-amiaza zilei de vineri, 8 iulie 2022.

02.14.64, timpul scos de Aissia Prisecariu, reprezintă un nou record național al acestei probe! Este al doilea record național doborât de Aissia, după recordul stabilit luni în proba de 50 metri spate.

“Superbă reușită pentru Aissia Claudia Prisecariu! Sportiva româncă a reușit să se califice joi după-amiaza în finala probei de 200 m spate la Campionatul European de înot pentru juniori.

În semifinale, Aissia a încheiat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 2:14.64 min., unul care o califică în ultimul act.

Finala probei de 200 m spate feminin este programată mâine, 8 iulie 2022, de la ora 18:01, ora României.”, a postat în mediul online Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705