Home Sport Din bazin de 20 de metri, în finala Campionatului European. Aissia Prisecariu a încheiat pe locul 6 proba de 200 metri spate

Din bazin de 20 de metri, în finala Campionatului European. Aissia Prisecariu a încheiat pe locul 6 proba de 200 metri spate

by A.S.
0 comment

Campionatul European de Înot pentru Juniori găzduit de România a ajuns în cea de-a patra zi.

În programul de seară, a avut loc și finala probei de 200 metri spate, o finală mult așteptată și la Fălticeni pentru că între cele 8 finaliste s-a aflat și fălticeneanca Aissia Prisecariu (14 ani).

Eleva antrenorilor Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș a avut o evoluție mai mult decât îmbucurătoare la prima sa participare într-o finală de campionat european.

Încurajată de publicul numeros prezent în tribunele Complexului Sportiv de Natație Otopeni, Aissia Prisecariu a încheiat finala pe locul 6 în Europa (2:14.87), dovedind astfel că poți ajunge la o performanță înaltă chiar și la Fălticeni, antrenându-te într-un bazin de doar 20 de metri.

Felicitări sportivei noastre! Așteptăm cu nerăbdare prestația Aissiei Prisecariu în proba de 100 de metri spate. Calificările sunt programate sâmbătă, 9 iulie.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705