Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Campionatul European de Înot pentru Juniori găzduit de România a ajuns în cea de-a patra zi.

În programul de seară, a avut loc și finala probei de 200 metri spate, o finală mult așteptată și la Fălticeni pentru că între cele 8 finaliste s-a aflat și fălticeneanca Aissia Prisecariu (14 ani).

Eleva antrenorilor Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș a avut o evoluție mai mult decât îmbucurătoare la prima sa participare într-o finală de campionat european.

Încurajată de publicul numeros prezent în tribunele Complexului Sportiv de Natație Otopeni, Aissia Prisecariu a încheiat finala pe locul 6 în Europa (2:14.87), dovedind astfel că poți ajunge la o performanță înaltă chiar și la Fălticeni, antrenându-te într-un bazin de doar 20 de metri.

Felicitări sportivei noastre! Așteptăm cu nerăbdare prestația Aissiei Prisecariu în proba de 100 de metri spate. Calificările sunt programate sâmbătă, 9 iulie.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: