Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Precizări în continuarea dreptului la replică transmis de STRONG MND CORPORATION pe data de de 28 martie 2022.

Ștefan Mandachi reacționează după ce polițiștii suceveni au anunțat că au oprit o nuntă organizată într-un hotel care îi aparține (falticenionline.ro)

La data de 27.03.2002, în sala Magnificus Plaza din incinta Mandachi Hotel & Spa, 150 de persoane serveau masa, fiind așezate la distanță una față de cealaltă, fără a fi depășită capacitatea de persoane admisă la acel moment în contextul pandemiei de Covid 19, fără a exista muzică, dans și vestimentație / atmosferă specifică unei nunți.

În urma controlului efectuat de reprezentanții Poliției, Jandarmeriei și Direcției de Sănătate Publică, am fost sancționați pentru organizarea “unei nunți”, deși acest lucru nu era permis de pandemie.

Am contracarat sancțiunea aplicată de agenții DSP prin plângerea contravențională înregistrată pe rolul Judecătoriei Suceava, venind în acest sens cu probe concludente, instanța admițând plângerea și statuând că subscrisa nu am încălcat în niciun fel prevederile legale în vigoare la acel moment.

La data de 05.05.2022, Judecătoria Suceava s-a pronunțat în dosarul 3285 / 314 / 2021, admițând plângerea contravențională, sens în care expunem soluția pe scurt: “Admite plângerea contravențională formulată de petenta S.C. STRONG MND CORPORATION S.R.L. în contradictoriu cu intimata DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ JUDEȚEANĂ SUCEAVA. Anulează procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor seria SV nr. 001163 din data de 07.04.2021 încheiat de intimată.”

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: