Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Concursul de înot organizat în cadrul programului “Zilele Municipiului Fălticeni”, la Baza de Agrement “Nada Florilor”, s-a bucurat în acest an de participarea unui număr mare de copii.

Dacă, de obicei, la această întrecere se înscriau fălticenenii, de această dată secția de înot Nada Florilor, organizatorul evenimentului, a avut solicitării și din alte localități ale județului Suceava. Astfel, numărul participanților aproape că s-a dublat față de estimările inițiale.

Pentru toți copii, Primăria Fălticeni a pregătit diplome și dulciuri.

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

Între participanți am remarcat și prezența Aissiei Prisecariu, componentă a lotului național de înot – juniori pentru recentul Campionat European și Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska Bystrica 2022 care începe în aceste zile. O prezență care nu a trecut neobservată în rândul micilor înotători. Aceștia care au profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de campioana din Fălticeni.

About Author

ByB.P.