Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Ghiorghiță Pascu, bărbatul din Fălticeni care încearcă să scape de problemele de sănătate cauzate de obezitate, are nevoie în continuare de sprijinul celor care pot să-i ofere o mână de ajutor.

După cum v-am informat deja, la sfârșitul lunii iunie Ghiorghiță a fost evaluat de medicul Sever Ionescu, la Clinica de Chirurgie din Cluj.

El ar putea beneficia de operația de micșorare a stomacului, în cursul lunii august, dacă starea de sănătate va fi una favorabilă.

Pentru aceasta, Ghiorghiță Pascu trebuie să folosească un aparat pentru tratarea apneei, o afecțiune care îi crează probleme cu respirația.

Din banii strânși în conturile deschise pentru Ghiorghiță Pascu, a fost închiriat și acest aparat, însă fondurile nu sunt suficiente pentru a-i asigura banii pentru operație și îngrijirea necesară ulterior acestui moment important.

În acest moment ar fi necesară suma de 15.000 de lei, iar suma existentă acoperă aproape jumătate din ceea ce s-a strâns.

Pentru ca ajutorul să nu se oprească la ceea ce se întâmplă acum, pe numele său sunt deschise mai multe conturi, în care oricine poate să doneze sume de bani.

Conturi deschise la Banca Transilvania

Beneficiar Ghiorghiță Pascu

RO10BTRLRONCRT0CH2908501 (Lei)

RO54BTRLEURCRT0CH2908501 (Euro)

Cont deschis la CEC BANK

RO03CECB00008RON2233690 (Lei)

Apel umanitar: Fălticeneanul Ghiorghiță Pascu suferă de obezitate morbidă și are nevoie de ajutor pentru a reveni la o viață normală (falticenionline.ro)

About Author

ByB.P.