Home Sport Șomuz Fălticeni se pregătește pentru primul joc oficial al noului sezon competițional. Amicalul cu Știința Miroslava a fost anulat

Șomuz Fălticeni se pregătește pentru primul joc oficial al noului sezon competițional. Amicalul cu Știința Miroslava a fost anulat

by A.S.
0 comment

Au mai rămas 6 zile până la debutul oficial al echipei Șomuz Fălticeni în noul sezon competițional!

După cum v-am informat, miercuri, 17 august 2022, de la ora 17.30, fălticenenii vor întâlni, pe teren propriu, echipa ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci din cadrul primului tur al Cupei României.

Meciul se va disputa pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, iar suporterii care nu vor ajunge la stadion vor putea urmări transmisia live a Federației Române de Fotbal, pe platforma frf.tv. Este important de știut că vizionarea online este condiționată de înregistrarea unui cont pe platforma frf.tv.

În perspectiva meciului de miercurea viitoare, Șomuz Fălticeni a disputat un nou joc de pregătire, în compania echipei Dante Botoșani (la Câmpulung Moldovenesc).
De această dată, chiar dacă a fost învinsă la limită (scor 0-1), echipa noastră a avut un joc foarte bun, cu multe ocazii de gol și o lovitură de pedeapsă ratată de Robert Ciobanu la scorul de 0-0.

Pentru a pregăti cât mai bine confruntarea cu Ceahlăul, dar și pentru a evita eventuale accidentări, antrenorii Șomuzului au decis să anuleze disputarea meciului de pregătire pe care echipa ar fi urmat să-l dispute, la sfârșitul acestei săptămâni, în compania Științei Miroslava.

“A fost un meci bun de pregătire, dar am ratat foarte mult, inclusiv un penalty. Am tras mai multe concluzii ]n urma acestui joc și consider că suntem pe un drum bun. Meciul cu Miroslava a fost anulat, la solicitarea noastră, pentru că mai mulți jucători acuză o stare de oboseală și ne confruntăm cu 4-5 accidentări”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi, dup[ confruntarea cu Dante Botoșani.

GALERIE FOTO PREGĂTIRE ȘOMUZ FĂLTICENI

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705