Home ACTUALITATERegional Zile de sărbătoare pentru locuitorii comunelor Baia și Bunești

Zile de sărbătoare pentru locuitorii comunelor Baia și Bunești

by A.S.
0 comment

Urmează două zile de sărbătoare pentru locuitorii comunelor Baia și Bunești!

Duminică și luni, 14 și 15 august, cu ocazia marii sărbători a Adormirii Maicii Domnului, administrațiile locale au pregătit programe sportive și cultural artistice la care sunt invitați să participe toți cei interesați.

Festivalul “Baia file de istorie”

În comuna Baia vor avea loc manifestări sub genericul “Baia file de istorie”.

Duminică, 14 august, de la ora 11.00, este programat simpozionul pe teme istorice “Baia înainte de Baia”, urmat de alte trei evenimente importante: Acordarea titlului de “Cetățean de Onoare” a comunei Baia, preotului Vasile Hrestic; Acordarea titlurilor de excelență pentru întreaga carieră cadrelor didactice pensionare; Lansarea volumului de poezie al rapsodului popular Aurica Danchief.

Manifestările vor continua luni, 15 august, când vor fi premiate cuplurile din comuna Baia care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.

Cel mai așteptat eveniment, Festivalul “Baia file de istorie” va debuta la ora 14, pe esplanada din fața Primăriei Baia.

Zilele Comunei Bunești vor debuta duminică, 14 august 2022, când se va desfășura meciul de fotbal old boys al echipelor Sporting Voința Bunești și CSM Pașcani.

Pe stadionul comunal vor avea loc și acțiunile programate luni, 15 august. Începând de la ora 13.00, vor fi sărbătorite cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie. De asemenea, vor fi premiați elevii cu rezultate deosebite în activitatea școlară.

Va urma apoi un spectacol folcloric mult așteptat, “Hora din bătrâni”. Și-au anunțat prezența artiști consacrați și tinere talente din comuna Bunești.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705