Home Sport Alte două medalii de aur obținute de canotajul românesc la europenele din Germania. Magdalena Rusu și Ioana Vrînceanu au devenit campioane europene în proba de 8+1

Alte două medalii de aur obținute de canotajul românesc la europenele din Germania. Magdalena Rusu și Ioana Vrînceanu au devenit campioane europene în proba de 8+1

by A.S.
0 comment

Canotorii români au obținut alte două medalii de aur în ultima zi a Campionatului European de Canotaj de la Munchen.

Performanța, după cum anunță Federația Română de Canotaj, este una istorică: cinci medalii de aur și trei de bronz.

O reușită deosebită la care au contribuit din plin și canotorii suceveni, urmăriți cu emoție acasă de antrenorii care i-au pregătit în perioada junioratului.

A patra medalie de aur a fost câștigată de suceveanca Ionela Cozmiuc, în proba de simplu vâsle feminin categorie ușoară (LW1x).

Proba regină a canotajului, cea de 8+1 feminin, a fost câștigată de echipajul compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Adrian Munteanu (cârmaci) a câștigat medalia de aur cu timpul de 06:26:38, reușind să se impună în fața echipajelor din Marea Britanie și Olanda.

Magdalena Rusu și Ioana Vrânceanu, medaliate cu aur în proba regină a canotajului 8+1 feminin. Eleve ale antrenorului Vasile Avrămia în perioada junioratului la CSS “Nicu Gane” Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705