Home ACTUALITATERegional Peripeţii în trafic la Preuteşti: bărbat beat, cu permisul suspendat, cercetat penal în alt dosar penal, depistat la volanul unei maşini radiate din circulaţie

Peripeţii în trafic la Preuteşti: bărbat beat, cu permisul suspendat, cercetat penal în alt dosar penal, depistat la volanul unei maşini radiate din circulaţie

by A.S.
0 comment

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 13/14 august 2022, în jurul orelor 03:47, în timpul serviciului de patrulare, polițiștii din cadrul SPR 12 Preutești au observat pe drumul comunal din  Preutești, un autoturism fără numere de înmatriculare condus de către un bărbat care se deplasa spre satul Basarabi.

Poliţiştii au efectuat semnale acustice și luminoase de oprire a autoturismului, însă conducătorul auto a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea și mărind viteza, iar după o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, ieșind de pe carosabil și intrând în coliziune cu un cap de pod.

A fost extras conducătorul auto, care a fost identificat în persoana unui bărbat din sat Basarabi, com. Preutești, care opunea rezistență și a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Bărbatul a fost încătușat și trasportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice. Ulterior, la spital acesta a fost de acord să fie testat cu aparatul alcooltest reieșind o alcoolemie de 1,10 Mg/L alcool pur în aerul expirat.

Verificările în baza de date au arătat că bărbatul are deptul de a conduce suspendat întrucât mai este cercetat într-un dosar penal de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea a fost verificat în baza de date autoturismul, stabilindu-se o că acesta este radiat din circulație și nu apare ca înmatriculat în România.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluționat procedural sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705