Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Ziua a 7-a (DUMINICĂ, 28 aug. 2022)

12:00 –  Teatrul de copii şi tineret „Vasilache” – Botoşani: Spectacolul „Rămăşagul lui Păcală”. Regia: Florin Iftode şi Marius Rusu. (Locație: Centrul Cultural “Gr. V. Birlic”).

Spectacol este inspirat din povesti populare românești.
Lăcomia și răutatea unora aspru pedepsită-chiar dacă cu mult umor- de către inegalabilul Păcală, simbol al istețimii poporului român.

18:30 –  Axel Moustache (actor al Teatrului Naţional Bucureşti) – Spectacolul „Ion merge la Hollywood”. Regia: Alex Mihail. (Locație: Centrul Cultural “Gr. V. Birlic”).

Durată spectacol: 1:20h (fără pauză)
Distribuție: Axel Moustache
Regia: Alex Mihail (New York)

Ion merge la Hollywood este o comedie trăznet despre visul american și prețul succesului, care ne va lua parteneri într-un carusel de emoții de neoprit.

Ion merge la Hollywood by Axel Moustache este o comedie trăznet despre visul american și prețul succesului, care ne va lua parteneri într-un carusel de emoții de neoprit.
După treisprezece luni de așteptare, Ion este la doar câteva minute de marea schimbare a vieții lui. Doar la un telefon distanță de împlinirea destinului. Va suna sau nu va suna?
Este față în față cu șansa vieții sale, dar ce va alege. Cariera? Familia? Principiile? Arta? Mmm… greu!
Vă așteptăm la o tragi-comedie cu actorul Axel Moustache, actor la Teatrul Național din București. Râdeți, distrați-vă, visați și grăbiți timpul cu noi!

Adaptare de Axel Moustache și Alex Mihail, după o idee de Aldo Nicolaj și Lila Terbescu.
Regia: Alex Mihail (New York).

Hai să vezi o bijuterie creată de regizorul Alex Mihail stabilit la New York, cu actorul Teatrului Național: Axel Moustache!

Axel Moustache este un actor extrem de versatil, cunoscut mai ales pe plan internațional unde joacă în filme în limba engleză, germană, italiană, franceză și bineînțeles română (ultima premieră: filmul RMN în regia lui Cristian Mungiu, ovaționat minute în șir la Festivalul de Film de la Cannes).

Ion merge la Hollywood este o comedie pe multiple planuri cu răsturnări de situație și un carusel plin de emoții iar Axel Moustache face un recital în adevăratul sens al cuvântului.

20:30 – Recital Paul Tihan şi Bogdan Onofrei. (Locație: Scena din curtea interioară a Colegiului “Vasile Lovinescu”).

21.20 – Recital Cezar Popescu (Locație: Scena din curtea interioară a Colegiului “Vasile Lovinescu”).

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: