Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În cadrul manifestărilor culturale din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Birlic, au avut loc și două festivități de acordare a titlului de “Cetățean de onoare” al mnicipiului Fălticeni.

Au fost onorate cinci personalități ale mediului cultural național, care sprijină constant activitățile culturale din Fălticeni și în mod special activitatea Asociației Fălticeni Cultural, care orgenizează Festivalul de la Fălticeni.

Este vorba despre: actorii Claudiu Bleonţ, Cezara Dafinescu și Dan Tudor, Alex Șerban – strănepotul marelui Grigore Vasiliu Birlic, dar și de tenorul Andrei Apreotesei – managerul Ateneului Național din Iași.

Acordarea titlurilor de Cetățean de onoare celor cinci personalități a fost aprobată de Consiliul Local Fălticeni, în luna iulie, iar primarul Cătălin Coman a înmânat distincțiile în cadrul Festivalului din această săptămână.

About Author

ByB.P.