Home FITT Birlic 2022 Video: Municipiul Fălticeni are cinci noi “Cetățeni de onoare”: Claudiu Bleonţ, Cezara Dafinescu, Dan Tudor, Alex Șerban și Andrei Apreotesei

Video: Municipiul Fălticeni are cinci noi “Cetățeni de onoare”: Claudiu Bleonţ, Cezara Dafinescu, Dan Tudor, Alex Șerban și Andrei Apreotesei

by A.S.
0 comment

În cadrul manifestărilor culturale din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Birlic, au avut loc și două festivități de acordare a titlului de “Cetățean de onoare” al mnicipiului Fălticeni.

Au fost onorate cinci personalități ale mediului cultural național, care sprijină constant activitățile culturale din Fălticeni și în mod special activitatea Asociației Fălticeni Cultural, care orgenizează Festivalul de la Fălticeni.

Este vorba despre: actorii Claudiu Bleonţ, Cezara Dafinescu și Dan Tudor, Alex Șerban – strănepotul marelui Grigore Vasiliu Birlic, dar și de tenorul Andrei Apreotesei – managerul Ateneului Național din Iași.

Acordarea titlurilor de Cetățean de onoare celor cinci personalități a fost aprobată de Consiliul Local Fălticeni, în luna iulie, iar primarul Cătălin Coman a înmânat distincțiile în cadrul Festivalului din această săptămână.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705