Home Sport Secţia de box Şomuz Fălticeni este prezentă la evenimentele pugilistice naţionale

Secţia de box Şomuz Fălticeni este prezentă la evenimentele pugilistice naţionale

by A.S.
0 comment

Recenta ediţie a turneului internaţional de box Centrura Moldovei, organizată de Federaţia Română de Box la Iaşi, a adus o nouă medalie în palmaresul secţiei de box a clubului Şomuz Fălticeni.

Răzvan Ciobanu a încheiat turneul de la Iaşi pe locul al doilea (medalie de argint), la categoria 80 de kilograme. În concurs, Răzvan şi-a luat revanşa în faţa lui Constantin Șulea, în faţa căruia a pierdut în luna mai, la Cupa României.  

Sportivii pregătiţi de antrenorul emerit Vasile Nistor şi instructorul Cristinel Onofrei sunt angrenaţi în continuare în evenimentele pugilistice aflate în desfăşurare la nivel naţional.

Sergiu Străjeriu participă, la sfârşitul acestei săptămâni, la Gala de box România – Ungaria, care se va desfăşura la Bacău. La categoria 48kg, Sergiu va boxa un meci amical de promovare a boxului cu Petrea Edwin de la CSM Ploiești.

De asemenea, binecunoscutele sportive Marina Apetroae (categoria 51 kg.) şi Andreea Borşa (63 kg.), vor participa la Campionatul Naţional de Box Feminin, care se va desfăşura la Năvodari, în perioada 5-11 septembrie 2022.   /

Răzvan Ciobanu
Maestrul Vasile Nistor alături de Marina Apetroae
Andreea Borșa

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705