Home ACTUALITATERegional Bărbatul din Vultureşti depistat băut în trafic va fi cercetat sub control judiciar. Le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere contrafăcut

Bărbatul din Vultureşti depistat băut în trafic va fi cercetat sub control judiciar. Le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere contrafăcut

by A.S.
0 comment

După 24 de ore petrecute în arest, bărbatul din Vultureşti care în seara zilei de 30 august a fost depistat la volanul unei maşini, fără să deţină permis de conducere şi aflându-se în stare avansată de ebrietate, va fi cercetat penal sub control judiciar.

Aceasta este măsura luată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, în cursul zilei de 1 septembrie 2022.

Atunci când poliţiştii secţiei Preuteşti l-au oprit în trafic, pe raza comunei Vultureşti, bărbatul avea o alcoolemie de 1,34, la testarea cu aparatul etilotest.

Probele de sânge prelevate ulterior la Spitalul din Fălticeni, potrivit prevederilor legale, au arătat însă o alcoolemie mult mai mare: 3,15 g‰, respectiv de 2,89 g‰ alcool pur în sânge.

Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere contrafăcut.

El este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „uz de fals”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705