Home ACTUALITATERegional Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în comuna Bogdănești

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în comuna Bogdănești

by A.S.
0 comment

Asociația ECOTIC desfășoară, până pe data de 15 septembrie 2022, Campania de informare si colectare DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) sub denumirea “ORAȘE CURATE” și „COMUNE CURATE”.  

Programul urmăreste informarea și conștientizarea populației privind importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și reciclării acestora.

În județul Suceava, programul a început pe data de 15 august 2022. Până acum au fost organizate campanii de colectarea a deșeurilor de echipamente electrice si electronice în orașul Milișăuți și în comunele Boroaia și Pătrăuți.

Până pe 15 septembrie este organizată o campanie de colectare și în comuna Bogdănești.

“În perioada 1-15 septembrie se organizează o campanie de colectare a deșeurilor de tip DEEE-Deșeuri de Echipamente Electrice si Electronice, practic toate aparatele din casa noastră pe care le băgăm în priză și la un moment dat s-au stricat sau nu ne mai sunt de folos!
Echipamentele de volum mic se colectează la sediul Primărie, iar cele de volum mare , greu transportabile, vor fi preluate de o echipă pe baza unei programări telefonice -0721727369”, a anunțat Primăria comunei Bogdănești. În momentul predării a minim 15 kg DEEE sau a mai multor DEEE cumulate în perioada campaniei, fie la punctele fixe, fie preluare DEEE voluminoase de la domiciliul solicitanților, se primește un premiu instant – 2 becuri led.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705