Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Peste 100 de copii, din întreaga lume, participă până sâmbătă, 10 septembrie 2022, la Turneul internaţional de tenis “All în open”, categoria Under 12, organizat în Franţa, în localitatea Villeneuve – Loubet.

Între aceştia se află şi fălticeneanul David Arcip, elev la antrenorului Ferry Lechner, la “Lechner Tennis School” din Braşov.

David a obţinut miercuri calificarea în faza sferturilor de finală, după ce l-a învins clar pe francezul Esteban Morelli. Adversarul din semifinale va fi stabilit în urma confruntării dintre feancezul Mario Vukovic şi americanul Tomas Laukys.

David este este calificat şi în faza sferturilor de finală şi la dublu, unde face echipă cu un sportiv din Marea Britanie. Meciul lui David este programat în după-amiaza zilei de miercuri, 7 septembrie.

Iată rezultatele lui david Arcip la turneul din Franţa:

La simplu

5 august: David Ioan Arcip – Emanuelle Schivo (Italia) 6-1 / 6-1

6 august: David Arcip – Dylan Miro (Franţa) 6-1 / 6-1

7 august (Optimi): David Arcip – Esteban Morelli (Franţa) 6-1 / 6-1

8 august (Sferturi):

La dublu

6 august: David Arcip / Aran Salvaraasan (Marea Britanie) – Mathis Adrot / Charles Rossilol (Franţa) 3-6 / 6-3 / 10-6

7 august: David Arcip / Aran Salvaraasan (Marea Britanie) – Evan Giurescu / Rafael Thao Keuang

Pentru David Arcip este a şasea prezenţă într-un turneu din circuitul Tennis Europe – Junior Tour, în anul 2022. Recent a câştigat MNDB Open în Bulgaria, la dublu, şi a fost finalist în alte două turnee organizate în Croaţia şi în Irlanda.

În turneele din 2022, David a disputat 24 de jocuri la simplu (18 victorii şi 6 înfrângeri) şi 13 jocuri la dublu (9 victorii şi 4 înfrângeri).

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: