Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Presa judeţeană relatează, în această după-amiază, un caz de agresiune între mai mulţi tineri din localităţi învecinate municipiului Fălticeni.

Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 8 septembrie 2022, în zona centrală a municipiului Fălticeni.

Potrivit cotidianului Monitorul de Suceava, Poliția municipiului Fălticeni a primit un apel la 112 în jurul orei 13.20, iar echipajele au ajuns în scurt timp la fața locului.

Au fost implicați, pe de o parte, doi frați din comuna Cornu Luncii, unul de 15 ani și unul de 19 ani, și doi frați gemeni, de 15 ani, din comuna Mălini. Pe fondul unor conflicte anterioare, în special mesaje de amenințare transmise pe Facebook, ”taberele” s-au confruntat în zona centrală a municipiului, pe strada Nicu Gane.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2022-09-08/Bataie-intre-elevi-in-municipiul-Falticeni-Doi-frati-au-folosit-cutite#ixzz7eIhutkVp

Cazul a fost semnalat și de Poliția Locală Fălticeni, în jurul orei 14.00

“În urmă cu puțin timp a avut loc o altercație, între mai mulți tineri, în urma căreia au fost înjunghiate mai multe persoane.

La fața locului au intervenit lucrători din cadrul Poliției Locale, Poliției Municipiului și doua echipaje din cadrul ambulanței.

Se fac cercetari la fața locului!”, a transmis Poliția Locală Fălticeni pe contul de socializare.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: