Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Serviciul Rutier Suceava a prezentat bilanţul acţiunilor preventive organizate pe drumurile publice din judeţul Suceava, la sfârşitul săptămânii recent încheiate.

Astfel, în perioada 24- 25 septembrie, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, a depăşirilor neregulamentare și a tuturor normelor privind circulația pe drumurile publice de către participanţii la traficul rutier.

Au fost aplicate 451 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 122.570 de lei.

Polițiștii au reținut în vederea suspendării 38 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada 23 – 25 septembrie, a fost organizată o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost efectuate 433 de testări cu aparatul etilotest și au fost aplicate 100 de sancțiuni contravenționale în valoare de 65.415 de lei.

Alte 11 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare au fost reținute în vederea suspendării. Au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier.

About Author

ByB.P.