Home Local Accident rutier în Slatina

Accident rutier în Slatina

Pentru a evita coliziunea cu un moped o șoferiță a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un parapet.

by A.S.
0 comment

În dimineața zilei de marți, 27 septembrie 2022, orele 09:30, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Slatina a avut loc un eveniment rutier. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Slatina, pentru a evita coliziunea cu  un moped, condus de un localnic în vârstă de 37 de ani, o șoferiță a pătruns cu mașina pe contrasens intrând în coliziune cu un parapet.

Atât femeia de la volan cât și conducătorul mopedului au fost testați de polițiști cu apartul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar plăcuța cu numărul de înregistrare este atribuită altui moped.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705