Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Dosare penale întocmite de poliţiştii din Vadu Moldovei şi Dolhasca, în urma unor evenimete rutiere care s-au produs în după-amiaza zilei de miercuri, 28 septembrie, pe raza localităţilor Forăşti şi Dolhasca.

La ora 14:50, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că pe raza localității Forăști a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bisericii din localitate, un localnic a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanțul de pe sensul său de mers.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

După ora 15, un alt eveniment rutier s-a produs pe raza oraşului Dolhasca. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit ca în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Dolhasca, un localnic, în vârstă de 52 de ani, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un locanic, în vârstă de 48 de ani.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 52 de ani și de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 48 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: