Home Local Dosare penale întocmite unor bărbați din Fălticeni depistați la volan în stare avansată de ebrietate

Dosare penale întocmite unor bărbați din Fălticeni depistați la volan în stare avansată de ebrietate

Unul dintre șoferi a fost implicat într-o tamponare

by A.S.
0 comment

Sâmbătă, 8 octombrie, Poliția Municipiului Fălticeni a întocmit două dosare penale pe numele unor localnici care au fost depistați la volan în stare avansată de ebrietate.

Mai întâi, în cursul dimineții, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni a avut loc o tamponare.

 În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Rutier, s-a stabilit că în jurul orelor 10:30, un bărbat în vârstă de 43 ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoturismul pe strada Anton Holban din municipiul Fălticeni și a intrat în coliziune ușoară cu un alt autoturism.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni unde i s-au recoltat biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 În după-amiaza aceleiași zile, orele 17:00, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe str. 9 Mai, din mun. Fălticeni, au oprit pentru control autoutilitara condusă de către un bărbat de 55 ani, domiciliat în Municipiul Fălticeni. Acesta a fost testat cu aparatul  etilometru rezultatul obținut fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipiului Fălticeni unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.    

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705