Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La sfârșitul săptămânii, Piața Satului din satul Sasca Nouă, comuna Cornu Lunci, a fost gazda evenimentului ”Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”.

Acest eveniment, organizat duminică, 9 octombrie, se înscrie în campania de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimentele de calitate obținute pe plan local.

Organizatorii au fost administratorii locației “Satul românesc de altădată”, care le oferă celor interesați posibilitatea să achiziționeze produse locale proaspete și naturale. și Direcția Agricolă Suceava.  

Vezi fotografii pe pagina Satul românesc de altădată

În fiecare an, pe 10 octombrie, este sărbătorită Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti, instituită în anul 2017.  

Se dorește astfel încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, precum şi pentru cei ce deţin spaţii de vânzare.

About Author

ByB.P.