Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

CSS “Nicu Gane” Fălticeni a obținut a doua victorie în noul sezon al Campionatului Național de Futsal Under 19. Joi, 13 octombrie 2022, în Sala de sport “Gabriel Udiștranu” s-a disputat un meci din cadrul etapei a patra.

CSS Nicu Gane Falticeni – LPS Suceava 6-2 (1-1)

Au marcat pentru CSS Nicu Gane: Pintilie (2), Titi (2), Pîslaru și Tinu

“După înfrângerea din etapa precedentă, de la Darabani, am reușit să strângem rândurile și să obținem a doua victorie în fața echipei LPS Suceava. Am întâlnit o formație schimbată față de primele două etape, cu mulți sportivi talentați, care cu siguranță în următoarele etape va lăsa o impresie frumoasă”, ne-a transmis antrenorul Marcel Irimie.

Cele două echipe au fost egale doar în prima repriză, cu sucevenii deschizând scorul, după un început ezitant al celor de la “Nicu Gane”. După pauză, fălticenenii au pus cu succes în practică ceea ce au lucrat la antrenamente și au marcat suficiente goluri pentru o victorie categorică derbiul județean al seriei.   

CSS Nicu Gane este momentan pe primul loc, însă urmează două deplasări dificile, la Piatra Neamț si Mărășești, foarte importante pentru stabilire echipele care se vor califica în Liga Elitelor.

În meciul de astăzi, antrenorii Marcel Irimie și Adrian Dănilă: Lungu, Vornicu, Sandu (portari) – Onuțu, Pintilie, Guia, Grigoreșel, Titi, Olaru, Trifan, Iacobuță, Atomei, Șcheuleac, Tinu, Oprisanu, Manolache, Pîslaru.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: