Home ACTUALITATERegional Scandal între comercianții de ciuperci. Opt persoane reținute de polițiști în Rădăuți

Scandal între comercianții de ciuperci. Opt persoane reținute de polițiști în Rădăuți

by A.S.
0 comment

Polițiștii au acționat în cazul unui scandal produs în cursul zilei de miercuri, 12 octombrie, în zona Pieței Agroalimentare din municipiul Rădăuți. A fost documentată activitatea infracțională a mai multor persoane care au ajuns în arestul IPJ Suceava, fiind reținute pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În total 8 persoane care au participat la încăierare și au tulburat ordinea și liniștea publică au ajuns ieri în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate unității de parchet competente pentru dispunerea unor măsuri procesual – penale.

Între două grupuri de persoane, din zona rurală arondata municipiului Rădăuți a izbucnit un conflict generat de locațiile și modul de comercializare a ciupercilor de pădure în piața agroalimentară. În acest context, participanții la agresiune (6 bărbați și 2 femei) s-au încăierat, au provocat scandal public, tulburând ordinea și liniștea publică și s-au lovit reciproc, fără a suferi leziuni care să necesite internare medicală.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705