Home ACTUALITATERegional La Cornu Luncii a fost sfințită Biserica “Sfânta Fecioară Maria, Regina Rozariului”

La Cornu Luncii a fost sfințită Biserica “Sfânta Fecioară Maria, Regina Rozariului”

by A.S.
0 comment

Sâmbătă, 8 octombrie 2022, în filiala Cornu Luncii a Parohiei Fălticeni, PS Petru Sescu a sfinţit Biserica “Sfânta Fecioară Maria, Regina Rozariului”, după încheierea lucrărilor de renovare la interior şi exterior.

La Sfânta Liturghie au participat preoţi din Decanatul de Bucovina, preoţi ortodocşi împreună cu protopopul Adrian Dulgheriu, precum şi credincioşi din Cornul Luncii, Dumbrava şi Fălticeni, a anunțat portalul ercis.ro al Episcopiei Romano – Catolice de Iași

Într-o atmosferă de sărbătoare şi credinţa emoţionantă au fost sfinţite statuia Maicii Domnului, Regina Rozariului, patroana principală a bisericii, cât şi statuia Fericitului Ieremia Valahul, patron secundar al bisericii din anul 2022, având în vedere că Fericitul Ieremia s-a născut şi a crescut în credinţă pe aceste meleaguri.

La Sfânta Liturghie au înălţat prin cântări celeste inimile credincioşilor părintele Anton Egner şi un grup de suflete credincioase dedicate cântului religios.

PS Petru Sescu a fost întâmpinat de o proaspăt înfiinţată formaţie de trompetişti în rândul căreia a cântat cu mult zel şi Sebastian Moga. un ministrant din Dumbrava.

Lucrările de renovare a bisericii au fost realizate prin grija şi contribuţia Primăriei comunei Cornu Luncii.

Sursa: ercis.ro

GALERIE FOTO

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705