Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Miercuri, 2 noiembrie 2022, la Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni au fost organizate manifestări dedicate celor 152 de ani care au trecut de la înființarea prestigioasei instituții de învățământ.

Ziua de sărbătoare a debutat cu activități specifice desfășurate de profesorii diriginți, cu elevii, la clase.

O slujbă de pomenire a personalităților, a foștilor profesori, ostenitori, absolvenți și elevi ai Colegiului Național „Nicu Gane” a fost oficiată în Capela Sfântul Nicolae a colegiului.

În curtea interioară a școlii a fost organizată Gala performanței sportive. În cadrul evenimentului au fost evidențiate performanțele elevilor școlii și ale Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane”.

Vă prezentăm înregistrarea integrală a acestei activități.

Pe scena Amfiteatrului „Mihail Sadoveanu”, elevii clasei a XI-a F, alături de profesorul îndrumător Loredana Amariei, au prezentat sceneta „La taifas cu Nicu Gane”.

Manifestările au continuat în Aula colegiului, cu simpozionul „Alter Magister”.

În Holul de marmură a fost organizat un spectacol cu participarea grupului folcloric „Ai lui Ștefan, noi oșteni”, de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, și soliși ai grupului „Animosi” coordonat de profesorul Dan Sinăuceanu.

Teatrul “Matei Vișniec” din Suceava a prezentat pe scena amfiteatrului piesa “Pisici 2”, în regia muzicală a lui Bobo Burlăcianu.   

GALERIE FOTO – ALEX SĂVESCU

GALERIE FOTO – MARINEL DĂNILĂ

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura