Home Educație Un altfel de lectorat cu părinții la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni

Un altfel de lectorat cu părinții la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni

by A.S.
0 comment

Joi, 3 noiembrie 2022, între orele 16 și 18, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni, Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” a organizat, în parteneriat cu Primăria Fălticeni și cu Asociația de părinți „Școala Ioan Ciurea”, un altfel de lectorat cu părinții.

Activitatea semestrială la care erau invitate doar comitetele alcătuite din câte 3 părinți reprezentanți ai fiecărei clase a fost transformată într-o întâlnire generală a părinților, care s-a desfășurat sub forma unei conferințe. Aceasta a fost susținută de către dr. Marius Marici, psihoterapeut de cuplu și familie.

Evenimentul a avut un caracter interactiv, în cadrul dezbaterii fiind abordate diverse probleme legate de creșterea copiilor, reunite sub tema Cum să dezvolți o relație părinte-copil afectuoasă?.

 În acest sens, discuțiile au fost axate pe explicarea greșelilor comune de parenting și pe oferirea soluțiilor potrivite pentru dezvoltarea unei relații armonioase între părinți și copii.

Dorim ca astfel de conferințe pe teme de educație parentală să se repete la nivelul școlii noastre. Consolidarea parteneriatului școlii cu familia este importantă, mai ales după o perioadă în care restricțiile pandemiei s-au făcut resimțite.

Director, prof. dr. Marius-Claudiu Pintilii

Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705