Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Joi, 3 noiembrie 2022, între orele 16 și 18, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni, Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” a organizat, în parteneriat cu Primăria Fălticeni și cu Asociația de părinți „Școala Ioan Ciurea”, un altfel de lectorat cu părinții.

Activitatea semestrială la care erau invitate doar comitetele alcătuite din câte 3 părinți reprezentanți ai fiecărei clase a fost transformată într-o întâlnire generală a părinților, care s-a desfășurat sub forma unei conferințe. Aceasta a fost susținută de către dr. Marius Marici, psihoterapeut de cuplu și familie.

Evenimentul a avut un caracter interactiv, în cadrul dezbaterii fiind abordate diverse probleme legate de creșterea copiilor, reunite sub tema Cum să dezvolți o relație părinte-copil afectuoasă?.

 În acest sens, discuțiile au fost axate pe explicarea greșelilor comune de parenting și pe oferirea soluțiilor potrivite pentru dezvoltarea unei relații armonioase între părinți și copii.

Dorim ca astfel de conferințe pe teme de educație parentală să se repete la nivelul școlii noastre. Consolidarea parteneriatului școlii cu familia este importantă, mai ales după o perioadă în care restricțiile pandemiei s-au făcut resimțite.

Director, prof. dr. Marius-Claudiu Pintilii

Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura