Home Sport Iulian Ionesi renunţă la colaborarea cu Şomuz Fălticeni

Iulian Ionesi renunţă la colaborarea cu Şomuz Fălticeni

by Fălticeni Online
0 comment

Şomuz Fălticeni îşi continuă parcursul în Liga a 3-a fără antrenorul Iulian Ionesi.

Acesta a anunţat că a luat decizia de a înceta colaborarea cu echipa din Fălticeni, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultimele etape.

Înfrângerea suferită de Şomuz la sfârşitul săptămânii, 0-3 la Bacău, a fost motivul care l-a determinat pe Iulian Ionesi să-şi anunţe demisia.

Începând de luni, 14 noiembrie, antrenamentele zilnice ale echipei sunt conduse de antrenorii Florin Ailenei şi Adrian Avrămia.

Numirea unui nou antrenor sau continuarea activităţii cu cuplul de antrenori Ailenei – Avrămia, va fi luată în discuţie în pauza de iarnă, ne-a informat conducerea clubului.

„Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru tot ce am trăit în această frumoasă perioadă! Am întâlnit oameni minunaţi la Fălticeni cu care sper să rămân prieten peste ani. Totul a fost perfect, mai puţin rezultatele, mă simt vinovat şi din acest motiv am hotărât să renunţ. Vă rog să luptaţi până la capăt!”, le-a transmis Iulian Ionesi jucătorilor şi colaboratorilor din cadrul clubului.

Iulian Ionsei a pregătit echipa în sezonul 2021-2022, încheiat pe locul 7 în sezonul regular şi locul 2 în play-out. Sub conducerea sa, Şomuz a ajuns în turul 4 al Cupei României, cu un joc împotriva echipei FC Voluntari (Liga 1).

În acest sezon, după 12 etape, Şomuz este pe locul 7, cu 17 puncte, la 3 puncte distanţă de ultimul loc care asigură participarea în faza play-off.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705