Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au continuat cercetările în dosarul penal întocmit pe data de 16 noiembrie 2022, când au identificat în trafic un șofer băut.

În urma probatoriului administrat de lucrătorii SPR 12 Preutești sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, bărbatul a fost prezentat vineri, 18 noiembrie, la Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de Drepturi și Libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni și a emis mandatul de arestare preventivă din 18 noiembrie 2022 pe o perioadă de 30 zile, până la data de 17.12.2022.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Miercuri, 16 noiembrie, orele 20.13, polițiștii din cadrul SPR 12 Preutești, au oprit pentru control trafic autoturismul ce se deplasa pe drumul județean 208 din satul Preuteşti, comuna Preuteşti, județul Suceava, din direcția Dolhești  către Fălticeni ocazie cu care s-a constatat ca la volan se alfa un bărbat domiciliat in sat Basarabi comuna Preutesti jud Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat la ora 20:18 cu aparatul etilometru rezultatul testului fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a nivelului alcoolemiei în sânge.

Tot din cercetari a rezultat faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Inculpatul a fost transportat la Centru Reținere Arest Preventiv Suceava.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: