Home ACTUALITATERegional Alerte112: Autoturism răsturnat în afara drumului în Fântâna Mare. Coliziune între o căruță și o autoutilitară în Preutești

Alerte112: Autoturism răsturnat în afara drumului în Fântâna Mare. Coliziune între o căruță și o autoutilitară în Preutești

by A.S.
0 comment

În seara zilei de sâmbătă, 19 noiembrie 2022, în decurs de jumătate de oră, echipajele de intervenții în situații de urgență ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit pentru salvarea victimelor unor evenimente rutiere care s-au produs pe raza localităților Fântâna Mare și Preutești.

Împrejurările care au dus la producerea accidentelor urmează să fie stabilite în urma cercetărilor efectuate de polițiști.

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile în zona localității Fântâna Mare. Evenimentul a fost anunțat la ora 17.02.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 18 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Al doilea eveniment rutier a fost anunțat la ora 17.32.

Este vorba despre o coliziune între o autoutilitară și o căruță, pe raza localității Preutești.

În urma evenimentului, o femeie din atelajul hipo încărcat cu material lemnos (cherestea) a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705