Home Sport Înotătoarea Aissia Prisecariu recompensată cu o bursă specială în cadrul Galei Mari Sportivi organizată de ProSport

Înotătoarea Aissia Prisecariu recompensată cu o bursă specială în cadrul Galei Mari Sportivi organizată de ProSport

by A.S.
0 comment

Cotidianul ProSport i-a acordat înotătoarei Aissia Prisecariu (sportivă legitimată la ACS Nada Florilor Fălticeni și componentă a lotului național de înot), una dintre cele 5 burse speciale în valoare de 10.000 de lei care recompensează performanțele deosebite ale unor tineri sportivi români de perspectivă.

Cei 5 sportivi – Aissia Prisecariu (înot), Alexandra Ștefania Uță (atletism), Amalia Niță (box), Alexandru Bogdan Petre (judo) și Sabina Nicoleta Petrache (lupte) sunt văzuți încă de acum ca performeri ai sportului românesc la viitoarele Jocurile Olimpice.

Bursa a fost înmânată miercuri, 7 decembrie, în cadrul evenimentului “Gala Mari Sportivi”, în care au fost premiați performerii români din sport în 2022.

„La Los Angeles 1984 s-a născut mitul Elisabeta Lipă, poate în 2028 se va naște un alt mit. Sunt convins că acolo așteptăm 5 sportivi cu medalii la gât. Este scena plină și mă bucur că putem să le oferim aceste premii”, a declarat Adrian Artene, director editorial ProSport.

Mai multe detalii depre Gala Mari Sportivi

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705